Garantie en onderhoud

Uiteraard helpen wij van Iscootmobiel.nl u met het onderhoud van uw scootmobiel. Wij zijn verbonden met scooter- en fietsenzaak Piet Hordijk Tweewielers die al sinds 1964 actief is.

In samenwerking zorgen wij ervoor dat u nooit langer zonder scootmobiel hoeft dan nodig is. We werken samen met een ophaal dienst die de scootmobiel ook weer thuis af kan zetten na reparatie.

Nooit langer zonder scootmobiel dan nodig

Op iedere scootmobiel van Iscootmobiel.nl zit 3 jaar garantie. Deze garantie geldt voor alle onderdelen die geen slijtage zijn (zie voorwaarden). Iscootmobiel.nl geeft een snelle service met het verwerken van garantieclaims. Voor alle onderhoudsbeurten en reparaties kunt u altijd een afspraak maken. In overleg met u maken we dan uw scootmobiel. Zonder kosten kunnen wij een reparatie offerte opstellen, u beslist ten alle tijden.

Over iScootmobiel

Onderhoud op maat

Voor nieuwe accu's kunt u bij ons terecht, ook als uw scootmobiel niet bij Iscootmobiel.nl gekocht is. De prijzen van reparaties kunnen variëren, afhankelijk van het model en wat de reparatie is. Hierdoor is aan ons om u eerst op de hoogte te brengen van de eventuele kosten. U bepaald vervolgens zelf of u het hiermee eens bent en of u de reparatie wil laten uitvoeren.

Bekijk ons aanbod scootmobielen

Hulp nodig?

Vul hier uw telefoonnummer in en wij helpen u graag telefonisch op weg.